top of page
AR_PS_HQ_91.jpg

Ontwerp samen je eigen juweel met Els

Juwelen zijn meer dan alleen maar mooie objecten. Ze zijn visualisaties van een emotie, een herinnering, een groots moment in iemands leven, een manier om een boodschap uit te dragen of om je persoonlijkheid te tonen. Ben jij op zoek naar een manier om jouw persoonlijkheid in een juweel te leggen of iemand anders blij te maken met een juweel dat helemaal bij die persoon past? Dan ben je bij Atelier Rimez aan het juiste adres.

Bij Atelier Rimez ontwerpen we samen jouw persoonlijke stuk op maat. We beginnen met een gesprek waarin we je wensen, ideeën en budget bespreken. Vervolgens maken we een schets van het juweel. Zo krijg je een beter beeld van hoe het juweel er uiteindelijk uit zal zien.
 

We bekijken samen de vorm, textuur, type (half)edelstenen en maken er volledig jouw ding van, in de stijl van Atelier Rimez. Er wordt een offerte opgemaakt en eens je die goedkeurt, wordt het klompje edelmetaal bewerkt, geschuurd, gesoldeerd, gepolijst tot jouw ‘pièce unique’.
 

Heel veel gebeurt in het atelier in Dilbeek, maar Els werkt ook samen met even gepassioneerde vakmensen als zijzelf. Zo ben je verzekerd van een sieraad dat je kan doorgeven van generatie op generatie.

Laat het een eer zijn om jouw verhaal te vertalen in een uniek sieraad. Je kan steeds online een afspraak maken en dan bekijken we wat er allemaal mogelijk is.

To be creative means to be in love with life.” – Osho

bottom of page